Welkom bij o.b.s. de Tweemaster

O.b.s. de Tweemaster is een middelgrote (210-230 leerlingen), gezellige, sfeervolle school, waar sinds 2004 al Daltononderwijs wordt gegeven. Met een enthousiast, hardwerkend team van zeventien professionele en ervaren leerkrachten, staan wij voor kwalitatief goed onderwijs voor al onze kinderen. We vinden persoonlijk contact met de kinderen en hun ouders belangrijk.

Door het gebruik van innovatieve onderwijsmiddelen zijn we in staat om goed aan te sluiten bij het niveau van ieder kind. Creativiteit, samenwerken, kritisch denken, zelfstandigheid, vrijheid in combinatie met verantwoordelijkheid, reflectie en ICT-vaardigheden stellen we centraal. Deze vaardigheden hebben ze nodig in de toekomst.

De school heeft nog een “traditioneel” lesrooster. We beginnen ’s morgens om 8.25 uur tot 12:00 uur en gaan ’s middags weer verder van 13:15 uur tot 15:15 uur. Wij vinden het belangrijk dat de kinderen & de leerkrachten tussen de middag even een moment voor zichzelf hebben en zich weer kunnen “opladen” voor de middag. Op woensdag zijn de kinderen om 12:15 uur vrij. De kleuters zijn op vrijdag de gehele dag vrij.

Bekijk onze video hier

Wat gaat er allemaal gebeuren ?

Er zijn op dit moment nog geen agendaitems toegevoegd.

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze school, kom gerust eens langs om “te proeven” van de fijne sfeer bij ons!