Groep 8

Er zitten 23 kinderen in onze groep 8 bestaande uit 9 jongens en 14 meisjes. In groep 8 is er veel gezelligheid, aangezien het hun laatste jaar is. We hebben heel veel vakken zoals: IPC, rekenen, taal, spelling en we lezen ook. Groep 8 leert er heel veel van. Elke woensdag kan je je boek ruilen in de bibliotheek.

Met IPC werken we met een thema en dat bestaat bijvoorbeeld uit: geschiedenis, aardrijkskunde, natuur en nog meer. We zoeken dan informatie op uit verschillende bronnen, maken een muurkrant, bouwen/knutselen, maken presentaties en zelfs Klokhuis filmpjes. Erg leuk en leerzaam.

Daarnaast kunnen wij bijvoorbeeld kiezen of we een musical gaan spelen of een eindfilm, dat laatste is vaak toch leuker. Ook gaan we drie dagen op schoolkamp.Op maandag en vrijdag hebben we meester Dilan (d.cornelisse@sooog.nl) en op de andere dagen (di t/m do) staat juf Marjan (m.schreuder@sooog.nl) voor de klas. Wij zijn een leuke, sociale klas en gaan er met z’n allen een gezellig laatste jaar van maken!

Wat gaat er allemaal gebeuren ?

Er zijn op dit moment nog geen agendaitems toegevoegd.

DKC de Tweemaster


Directeur : Mevr. W. Beerekamp - de Boer

Piet Heinlaan 19/19A
9675 AZ Winschoten
0597 - 414277
obsdetweemaster@sooog.nl