Groep 4

Groep 4 bestaat uit 21 kinderen. Ze gaan van maandag t/m vrijdag naar school. Op maandag t/m woensdag staat juf Ageeth Doddema voor de klas en op donderdag en vrijdag meester Patrick Westerhuis.

Zo omschrijven ze zichzelf: “We zijn een lieve klas; we helpen elkaar goed; we zijn lief tegen elkaar; we kunnen flink werken”.

Welke vakken vinden ze leuk? Spelling, taal, rekenen, IPC, KiVa, stillezen, gym, Estafette lezen, kieskast, pauzes, voorgelezen worden uit ‘Dolfje Weerwolfje’.

De kinderen werken in groepjes. Soms mogen ze ook bij de sta tafel werken én op de gang.

Ze verheugen zich alvast op de schoolreis, vaak naar de gymzaal gaan, de film ‘Dolfje Weerwolfje’ én ze willen heel graag keersommen leren!

De kinderen zijn ook heel sportief: Een aantal zit op judo, karate, voetbal, basketbal, dans, ballet, turnen, ritmisch. Veel kinderen zitten momenteel op zwemles.

Wat gaat er allemaal gebeuren ?

Er zijn op dit moment nog geen agendaitems toegevoegd.

Vakantieoverzicht 2024-2025

Gepubliceerd door: SOOOG
De vakantieplanning voor schooljaar 2024-2025 is bekend.
 

SOOOG Magazine - februari 2024

Gepubliceerd door: SOOOG
Opgroeien doe je maar één keer! Opgroeien vraagt in deze snel veranderende wereld zowel thuis als op het kindcentrum om een sterkte en stabiele pedagogische basis. 
 

SOOOG Courant

Gepubliceerd door: SOOOG
Met trots delen wij de ‘SOOOG Courant 2022’, de publieksversie van het bestuursverslag. Met deze courant legt SOOOG verantwoording af over het gevoerde beleid in het afgelopen kalenderjaar.
 

DKC de Tweemaster


Directeur : Mevr. W. Beerekamp - de Boer

Piet Heinlaan 19/19A
9675 AZ Winschoten
0597 - 414277
obsdetweemaster@sooog.nl