Groep 4

Groep 4 bestaat uit 21 kinderen. Ze gaan van maandag t/m vrijdag naar school. Op maandag t/m woensdag staat juf Ageeth Doddema voor de klas en op donderdag en vrijdag meester Patrick Westerhuis.

Zo omschrijven ze zichzelf: “We zijn een lieve klas; we helpen elkaar goed; we zijn lief tegen elkaar; we kunnen flink werken”.

Welke vakken vinden ze leuk? Spelling, taal, rekenen, IPC, KiVa, stillezen, gym, Estafette lezen, kieskast, pauzes, voorgelezen worden uit ‘Dolfje Weerwolfje’.

De kinderen werken in groepjes. Soms mogen ze ook bij de sta tafel werken én op de gang.

Ze verheugen zich alvast op de schoolreis, vaak naar de gymzaal gaan, de film ‘Dolfje Weerwolfje’ én ze willen heel graag keersommen leren!

De kinderen zijn ook heel sportief: Een aantal zit op judo, karate, voetbal, basketbal, dans, ballet, turnen, ritmisch. Veel kinderen zitten momenteel op zwemles.

SOOOG COURANT

Gepubliceerd door: SOOOG
Goede communicatie is belangrijk. Daarom schrijft het bestuur van SOOOG ieder jaar een bestuursverslag. Het bestuur legt met dat verslag verantwoording af. De SOOOG Courant is de publieksversie van dit bestuursverslag waarin alle informatie op een pr…
 

SOOOG Magazine - oktober 2021

Gepubliceerd door: SOOOG
Maatschappij en samenleving veranderen. SOOOG en haar scholen, willen daarop aansluiten en waar kan inspelen. We zijn trots op de resultaten en de inzet en passie die dat van leerlingen, ouders en medewerkers vraagt. In dit magazine nemen wij u graag…
 

SOOOG MAGAZINE 2021 - FEBRUARI

Gepubliceerd door: SOOOG
Wij zijn ontzettend trots op alle mooie ontwikkelingen die wij zien. Zonder al ons personeel dat op het moment van schrijven heel druk is met het vormgeven van afstandsonderwijs en noodopvang, zouden die ontwikkelingen niet mogelijk zijn. Het ge…
 

DKC de Tweemaster


Directeur : Mevr. W. Beerekamp - de Boer

Piet Heinlaan 19/19A
9675 AZ Winschoten
0597 - 414277
obsdetweemaster@sooog.nl