Groep 1/2 B

Wij hebben in onze gezellige groep 1-2b op dit moment 19 kinderen.

Een fijne enthousiaste groep in vanalles geïnteresseerd, heel sociaal en lief met elkaar, bruisend en heel fijn om mee te werken.

We doen veel leuke dingen, we praten over allerlei thema’s, zingen liedjes,  gaan twee keer per dag naar het gymlokaal of naar buiten, om de beurt op de vertelstoel, veel aandacht voor het individu maar vooral in samenwerking met de hele groep.

Respect voor elkaars eigenheid staat voorop, je eigen talent ontwikkelen en tegelijkertijd gezellig samen met je groep allerlei leuke dingen doen.

Hieraan wordt elke dag gewerkt, we beginnen en sluiten de dag positief, daar gaan we voor, iedereen hoort erbij en voor iedereen wordt goed gezorgd, zeker door je eigen maatje maar ook door de hele groep.

We leren veel over vanalles maar allemaal spelenderwijs!!

Groep 1-2 b van Juf Dievertje