Groep 1/2 A

Groep 1/2a bestaat uit 22 nieuwsgierige, ontdekkende kleuters.

Iedere morgen en middag beginnen we in de kring waar we binnen een thema leuke taal- en rekenactiviteiten aanbieden.

We zingen liedjes, lezen prentenboeken, vertellen aan elkaar. We hebben in de klas o.a. een huishoek, bouwhoek en mooie ontwikkelingsmaterialen in de kasten waar we spelenderwijs mee leren.

Ook spelen we elke dag in het speellokaal of we gaan naar buiten.

We werken met maatjes dat wil zeggen we helpen en zorgen voor elkaar. Het groepsgevoel is erg belangrijk: respect hebben voor elkaar/ iedereen hoort erbij.

Groep 1/2a is een hele fijne sociale groep waar je als kleuter prima op je plekje zit!

Juf Marina

SOOOG academie 2018-2019

De SOOOG academie heeft weer een mooi aanbod samengesteld voor het komend schooljaar.

Op zoek naar een uitdagende baan of stage? Laat het ons weten!

Afgestudeerd of op zoek naar een uitdagende stage? Wees welkom bij Stichting Openbaar Onderwijs Oost Groningen (SOOOG). Onze scholen zijn voor iedereen.

Openbaar onderwijs met karakterdag!

Op 21 maart jl. hebben 1000 collega’s met elkaar genoten van de Openbare Onderwijs met Karakterdag.