Groep 1/2 A

Groep 1/2a bestaat uit 18 nieuwsgierige, ontdekkende kleuters.

Iedere morgen en middag beginnen we in de kring waar we binnen een thema leuke taal- en rekenactiviteiten aanbieden.

We zingen liedjes, lezen prentenboeken, vertellen aan elkaar. We hebben in de klas o.a. een huishoek, bouwhoek en mooie ontwikkelingsmaterialen in de kasten waar we spelenderwijs mee leren.

Ook spelen we elke dag in het speellokaal of we gaan naar buiten.

We werken met maatjes dat wil zeggen we helpen en zorgen voor elkaar. Het groepsgevoel is erg belangrijk: respect hebben voor elkaar/ iedereen hoort erbij.

Groep 1/2a is een hele fijne sociale groep waar je als kleuter prima op je plekje zit!

Juf Marina

Leerkrachten maken het verschil bij SOOOG

Wat doen jij? Ik ben leerkracht. Leerkracht dat is toch geen beroep maar een roeping? Nee hoor dat is ook een beroep.

Staking 15 maart

Geachte ouder(s)/verzorger(s), In de bijlage een brief over de aankomende staking binnen het onderwijs. Met vriendelijke groet, Wianda de Boer

SOOOG Magazine 1e editie 2019

De uitdaging van de verandering Binnen het onderwijs zijn we elke dag bezig met ontwikkelen. Ontwikkelen gericht op de toekomst van onze leerlingen. We ontkomen er niet aan om hierbij onze focus continu te richten op de toekomst. We zien dat onze ma…