Wij zijn groep 3 van Obs de Tweemaster.

In onze groep zitten 24 kinderen, 12 jongens en 12 meisjes.

Op maandag t/m donderdag krijgen wij les van juf Karin en op vrijdag van juf Janet.

Meester Steffan komt ons ook vaak helpen in de klas.

In groep 3 leren we lezen, schrijven, rekenen en spelling.

We werken vaak in een circuitvorm met leuke leerspelletjes.

Natuurlijk krijgen we ook andere vakken, zoals tekenen, handvaardigheid, muziek, KiVa en gymnastiek. Dit doen we 2 x in de week in de gymzaal naast onze school. Op maandag gymmen we met juf Marjan, want dan gaan we met de toestellen en op donderdag doen we een spelles met juf Karin.

Tekenen doen we 1 x per week in een carrousel met groep 4.

Vanaf januari krijgen we ook in 1 x in de week taal, geschiedenis en/of aardrijkskunde.

In groep 3 werken we met een dagtaak. Hierop staan alle lessen van lezen, rekenen en schrijven. We kleuren af wat we gemaakt hebben.

We zitten nu in groepjes van 4. Ieder groepje heeft een materiaalbaas en een stilte-kapitein. De materiaalbaas mag alle werkboeken ophalen en opruimen. De stilte-kapitein probeert er voor te zorgen dat het rustig blijft in het groepje.

Kortom; Het is erg leuk en leerzaam in groep 3!

SOOOG academie 2018-2019

De SOOOG academie heeft weer een mooi aanbod samengesteld voor het komend schooljaar.

Op zoek naar een uitdagende baan of stage? Laat het ons weten!

Afgestudeerd of op zoek naar een uitdagende stage? Wees welkom bij Stichting Openbaar Onderwijs Oost Groningen (SOOOG). Onze scholen zijn voor iedereen.

Openbaar onderwijs met karakterdag!

Op 21 maart jl. hebben 1000 collega’s met elkaar genoten van de Openbare Onderwijs met Karakterdag.