Terug naar Nieuws

Super trots!!

Gepubliceerd op: , door: OBS de Tweemaster
Super trots!!

 Dalton licentie verlenging voor 5 jaar!!

 

Gisteren (8 oktober 2019) was het dan zover, onze Daltonvisitatie. Het was een intensieve, maar mooie Daltondag. We hebben mooie dingen kunnen laten zien en de commissie was onder de indruk van enkele parels in de school (vacatureboom, flex-plekken, IPC, reflectie etc).

We hebben dan ook een licentie verlenging van 5 jaar gekregen, waar we met elkaar hard voor hebben gewerkt en waar we super trots op zijn!
Naast de parels hebben we als school twee aanbevelingen gekregen (nog meer werken vanuit vrijheid in gebondenheid met het waarom voor ogen en het verder ontwikkelen van de taakbrief). Aanbevelingen waar ze een mooie verdiepingsslag mee kunnen maken binnen ons onderwijs. 

Vandaag hebben de kinderen dan ook een lekker zakje chips gekregen om dit heugelijke feit met elkaar te vieren. De collega's hebben kunnen snoepen van een heerlijke taart!

Kortom, we hebben een klein feestje gevierd vandaag!!

 

 

Vakantieoverzicht 2020 - 2021

Gepubliceerd door: SOOOG
De vakanties voor 2020 - 2021 zijn bekend. 
 

SOOOG Magazine - 2e editie 2019

Gepubliceerd door: SOOOG
In dit SOOOG Magazine wordt een aantal veranderingen in het onderwijs beschreven en gaan we weer in op het onderwijs van alledag. Zo leest u een artikel over het gewijzigde toetsbeleid, een landelijke verandering die ook op onze scholen wordt do…
 

OBS de Tweemaster

Clusterdirecteur: Mevr. A. Wortelboer
Schoolcoördinator : Mevr. W. de Boer

Piet Heinlaan 19/19A
9675 AZ Winschoten
0597 - 414277
obsdetweemaster@sooog.nl