SOOOG MAGAZINE 2021 - FEBRUARI

SOOOG MAGAZINE 2021 - FEBRUARI

Wij zijn ontzettend trots op alle mooie ontwikkelingen die wij zien. Zonder al ons personeel dat op het moment van schrijven heel druk is met het vormgeven van afstandsonderwijs en noodopvang, zouden die ontwikkelingen niet mogelijk zijn. Het geeft ons vertrouwen dat we met elkaar de toekomst goed tegemoet kunnen zien en daar zijn we heel trots op. Omdat alle kinderen in onze regio, ook in deze tijd, recht hebben op het allerbeste onderwijs en de allerbeste opvang.

SOOOG Magazine - jaargang 8 / nummer 1 / 2021 (PDF)

In de bijlage alweer de 5e nieuwsbrief over de ontwikkelingen richting ons Dalton Kindcentrum.

Nieuwsbrief BSO de Tuimelaars

In de bijlage een nieuwsbrief van o.a. onze BSO de Tuimelaars. Veel leesplezier!

SOOOG INFORMATIEBRIEF VOOR OUDERS/VERZORGERS - FEBRUARI 2021

Na weken thuisonderwijs waarin u uw kinderen hebt begeleid, gaan maandag 8 februari aanstaande de scholen weer open. Dat betekent dat er dan weer fysiek onderwijs gaat worden gegeven aan de leerlingen. We hebben ernaar uitgekeken om de kinderen weer …

Adjunct-directeur : Mevr. W. de Boer