SOOOG INFORMATIEBRIEF VOOR OUDERS/VERZORGERS - januari 2021

De lockdown wordt, zoals we gisteravond in de persconferentie hebben gehoord, met drie weken verlengd. Onze scholen blijven voorlopig dus nog gesloten. Dit is wederom een ingrijpend besluit voor iedereen: kinderen, ouders en leerkrachten. Het vraagt van ons allen veel en met elkaar kunnen we op deze manier er wel voor zorgen dat het virus zo weinig mogelijk kans krijgt zich te verspreiden.

Graag informeren wij u in onderstaande brief over afstandsonderwijs en de noodopvang:

Informatiebrief ouder(s)/verzorger(s) - januari 2021 (PDF)

In de bijlage een informatiebrief over de ontwikkelingen betreffende ons Kindcentrum.   What do you want to do ? New mailCopy

Vakantieoverzicht 2021-2022

De vakanties voor 2021-2022 zijn bekend.

SOOOG MAGAZINE 2020 - OKTOBER

In dit ‘corona-themanummer’ van het SOOOG magazine leest u alles over de ontwikkelingen op onze scholen. Over de positieve dingen die we kunnen leren van de coronacrisis waar het gaat om onderwijsvernieuwing, over de ervaringen van kinder…

Adjunct-directeur : Mevr. W. de Boer