SOOOG INFORMATIEBRIEF VOOR OUDERS/VERZORGERS - FEBRUARI 2021

Na weken thuisonderwijs waarin u uw kinderen hebt begeleid, gaan maandag 8 februari aanstaande de scholen weer open. Dat betekent dat er dan weer fysiek onderwijs gaat worden gegeven aan de leerlingen. We hebben ernaar uitgekeken om de kinderen weer te zien, maar er zijn ook gemengde gevoelens en zorgen.

We gaan open, maar het moet verantwoord zijn: veiligheid en voorzichtigheid zijn geboden. We openen onze scholen in een tijd waarin de pandemie nog heerst. De situatie is niet normaal en binnen deze situatie doen de teams van onze scholen datgene wat mogelijk is.

In onderstaande brief informeren wij u welke maatregelen wij nemen om binnen de huidige situatie toch zo goed als mogelijk contactonderwijs op de scholen te kunnen bieden.

Informatiebrief ouder(s)/verzorger(s) - februari 2021 (PDF)

SOOOG MAGAZINE 2021 - FEBRUARI

Wij zijn ontzettend trots op alle mooie ontwikkelingen die wij zien. Zonder al ons personeel dat op het moment van schrijven heel druk is met het vormgeven van afstandsonderwijs en noodopvang, zouden die ontwikkelingen niet mogelijk zijn. Het ge…

In de bijlage een informatiebrief over de ontwikkelingen betreffende ons Kindcentrum.   What do you want to do ? New mailCopy

Vakantieoverzicht 2021-2022

De vakanties voor 2021-2022 zijn bekend.

Adjunct-directeur : Mevr. W. de Boer