Terug naar Nieuws

SOOOG bedankt schoonmakers Synergon

Gepubliceerd op: , door: SOOOG
SOOOG bedankt schoonmakers Synergon

Tijdens een kerstbijeenkomst van de afdeling schoonmaak van Synergon op 11 december jl. heeft Jaap Hansen de medewerkers bedankt voor hun inzet en toewijding waarmee de scholen dagelijks worden schoongemaakt. Als blijk van dank kregen de medewerkers een kleine attentie aangeboden.

 

We vinden het belangrijk dat scholen dagelijks goed worden schoongemaakt. Het is het eerste visitekaartje van de school en het is goed toeven in een goed schoongemaakte school. Het belang van goede schoonmakers wordt daarbij niet altijd voldoende onderkend. Schoonmakers doen ertoe.

In 2016 hebben we de schoonmaak opnieuw gegund aan Synergon. Afgesproken is om geleidelijk te komen tot resultaatgerichte schoonmaak. Het gaat hierbij niet alleen om de werkwijze van schoonmakers maar ook om het gedrag van de gebruikers. Samen kunnen ze voorkomen dat scholen onnodig worden vervuild en ongewenste schoonmaakwerkzaamheden ontstaan. De tijd die daarmee wordt bespaard, kan worden aangewend om zaken die extra aandacht vragen schoon te maken.

In 2018 gaat Synergon op de scholen lesprogramma’s over schoonmaak verzorgen. Leerlingen leren hoe ze om moeten gaan met hygiëne en onnodige vervuiling kunnen voorkomen.  

Hét professionaliseringsevent “SOOOG maakt het verschil!” groot succes.

Gepubliceerd door: SOOOG
Afgelopen dinsdag 6 november organiseerde Stichting Openbaar Onderwijs Oost Groningen voor al haar werknemers en genodigden een inspirerende dag over toekomstgericht lesgeven. Bezoekers kregen van zeven bekende sprekers een kijkje in de toekomst…
 

Peter Heerschop dagvoorzitter professionaliseringsevent ‘SOOOG maakt het verschil!’

Gepubliceerd door: SOOOG
Op 6 november aanstaande staat het toekomstgericht lesgeven centraal tijdens het professionaliseringsevent 'SOOOG maakt het verschil!" Op deze inspirerende dag zal dagvoorzitter Peter Heerschop ons leiden door een boeiend programma met inspirerende e…
 

OBS de Tweemaster

Clusterdirecteur: Mevr. A. Wortelboer
Schoolcoördinator : Mevr. W. de Boer

Piet Heinlaan 19/19A
9675 AZ Winschoten
0597 - 414277
obsdetweemaster@sooog.nl