Ouderbrief inzake sluiting van de scholen tot en met de meivakantie

Gisteravond werd duidelijk dat het kabinet heeft besloten om de sluiting van scholen in ieder geval te laten voortduren tot en met de meivakantie. Dit betekent dat leerlingen van onze scholen tot en met de meivakantie geen les meer krijgen op school. De week voor 28 april neemt het kabinet opnieuw een besluit over de maatregelen en wordt duidelijk wat dit betekent voor onze scholen na de meivakantie.

De teams bereiden zich voor op een langere duur van onderwijs op afstand en het bieden van opvang aan kinderen van ouders met cruciale beroepen en aan kwetsbare kinderen. De schoolteams vinden goede oplossingen die passen bij de kinderen, de ouders en de school. Iedere school maakt afspraken met ouders en kinderen.

In onderstaande brief worden een aantal van deze afspraken gedeeld en vooral ook waarom deze afspraken belangrijk zijn.

Ouderbrief sluiting van de scholen tot en met de meivakantie (PDF)

In de bijlage een informatiebrief.   Met vriendelijke groet, Team o.b.s. de Tweemaster

SOOOG COURANT

SOOOG vindt goede communicatie heel belangrijk. Ieder jaar schrijft het bestuur van SOOOG een bestuursverslag. Het bestuur legt met het bestuursverslag verantwoording af. Deze krant is een publieksversie van het bestuursverslag. Alle belangrijke…