Terug naar Nieuws

Dollard College & Ubbo Emmius

Gepubliceerd op: , door: OBS de Tweemaster
Dollard College & Ubbo Emmius

 

Beste ouders,

 

In Winschoten gaat het Dollard College en Ubbo Emmius vanaf komend jaar intensief samenwerken. Zij doen dit met de bedoeling om één scholengemeenschap te vormen die een breed onderwijsaanbod realiseert en daarmee maximale kansen biedt voor de leerlingen.

Op dit moment zijn zij hard aan het werk om deze samenwerking voor te bereiden. Welke gevolgen dit heeft voor komend schooljaar is nu nog niet helder.

Zij kunnen de ouders nu helaas nog geen volledig beeld geven. Dit is ook de reden waarom zij hebben besloten de voorlichting dit schooljaar in een andere vorm te gieten. 

Zij realiseren zich dat dit voor u als ouders een vervelende situatie is. Zij gaan in overleg op welke wijze ze met u als ouders de informatie gaan delen. Zodra zij hier een besluit over hebben genomen, worden wij als school en natuurlijk u als ouders hierover geïnformeerd. 

De beide scholen houden uiteraard een Open Dag voor leerlingen en ouders. Hierover worden we als school ook binnenkort geïnformeerd en dan zullen we de posters van de open dagen weer ophangen. 

Hopende u zo eerst voldoende te hebben geïnformeerd.

 

Met vriendelijke groet,

Team o.b.s de Tweemaster

Mededelingen & reminders!

Gepubliceerd door: OBS de Tweemaster
  Beste ouders,   Zoals eerder al was aangekondigd, gaat de staking op 30 & 31 januari aanstaande door. Alle kinderen zijn dus vrij op 30 & 31 januari.  Aanstaande dinsdagmiddag 14 januari, zijn de kinder…
 

Dalton Kindcentrum de Tweemaster

Gepubliceerd door: OBS de Tweemaster
 In de bijlage een informatiebrief.
 

OBS de Tweemaster

Clusterdirecteur: Mevr. A. Wortelboer
Schoolcoördinator : Mevr. W. de Boer

Piet Heinlaan 19/19A
9675 AZ Winschoten
0597 - 414277
obsdetweemaster@sooog.nl