Actie: SCHREEUW om aandacht

Gepubliceerd op: , door: OBS de Tweemaster
Actie: SCHREEUW om aandacht

Beste ouders,

Zoals u weet, staken wij op donderdag 30 januari & vrijdag 31 januari. Op donderdag lopen de meeste collega's mee met de Stille mars in Groningen. Op vrijdag 31 januari wordt er een lawaaioptocht georganiseerd door de Langestraat. Ook hierin zullen we als school participeren. U als ouder en wellicht uw kind(eren) zijn van harte welkom zich ook aan te sluiten bij deze lawaaioptocht. In de bijlage meer informatie hierover.

Met vriendelijke groet,

Team o.b.s. de Tweemaster

5671-Lawaaioptocht (PDF)

We gaan bijna weer beginnen!

Beste ouders/verzorgers,   Nog heel even en dan gaan we weer beginnen. We zijn druk bezig om alles voor de start van het nieuwe schooljaar klaar te maken. U krijgt vóór aanstaande maandag dan ook nog informatie van o…

In de bijlage alweer de 5e nieuwsbrief over de ontwikkelingen richting ons Dalton Kindcentrum.

Nieuwsbrief BSO de Tuimelaars

In de bijlage een nieuwsbrief van o.a. onze BSO de Tuimelaars. Veel leesplezier!

Directeur : Mevr. W. de Boer